Martin träning, Salsa dag 1

I helgen är äntligen Martin här igen. Känner verkligen att vi behöver lite hjälp nu, dels att hitta knapparna på Frans och finslipa på detaljer med Salsa.

Red Salsa först idag. Redan på framridningen var han väldigt taggad och laddad, men kändes ändå fin. Vi började med galoppen, jobbade långa slutor som kändes väldigt fina. I den vänstra galoppslutan behöver jag tänka lite framåt och verkligen komma ihåg att driva honom framåt med vänster skänkeln då han annars kan bli något fyrtaktig i galoppen. Vi red även saxen som den ligger i St George, den kändes fin. Vi red sedan piruettgalopp på en mindre volt, han ska vara kvar hos mig i den galoppen oavsett storlek på volten. Det gjorde han jättebra.

Vi avslutade galoppjobbet med några serier, från vart fjärde hela vägen ner till varje, han va så duktig. Dom känns verkligen så stabila! Vi rundade av passet med lite trav, red travlinjen ur St George. Salsa var så fin hela passet idag. Hans energi är så härlig när den är på rätt plats - och det var den idag.

(null)
Hur fin är han inte?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0