MINA HÄSTAR

MINA HÄSTAR

 

Day's son TS, 

valack, f. 1999, e: D-day  - Brabant, uppfödare: Tommy Svensson, ägare: AnnaKarin Bergqvist

 

I mars 2015 flyttade Danne, som han kallas till vardags, hem till oss. En bättre läromästare är svårt att hitta, tillsammans med sin tidigare ägare har han segrar upp till Intermediarie och har bland annat vunnit lag-SM 2014. Tillsammans har vi massor av vinster upp till och med nationell St George och placeringar upp till Intermediarie Kür. Tillsammans har vi startat lag-SM 2016, tagit kval till YR-SM, blivit Norrlandsmästare 2015 och 2016, distriktsmästare 2015 och 2016 samt distriktschampion 2015, 2016 och 2017. 

 

Steinhauser,

valack, f 2009, e: Stedinger - Wenckstern, uppfödare: Ulrike Dassler, ägare: AnnaKarin Bergqvist

 

I augusti 2016 flyttade Steini, som han kallas till vardags, hem till oss. Steini kom till Sverige i april 2016 till min tränare Martin Ågevall, han red och utbildade honom under 4 månader innan vi köpte honom. Tillsammans har vi massor av placeringar och vinster upp till och med nationell Msv B, samt debuterat Msv A sista tävlingen 2017. 2017 blev vi trea i distriktschampionatet samt kvalade in till Sverigefinalen av Dressyrringens Msv B cup nere i Linköping. 

 

TIDIGARE HÄSTAR 

 

Degas, 

valack f 2011, e: Blue Hors Don Romantic - Donnerschlag, uppfödare: Per-Arne Persson, dåvarande ägare: AnnaKarin Bergqvist

 

I november 2015 flyttade Degas hem till oss som 4-åring. Målet med denna fina unghäst med bra stam och framgångsrika syskon var självklart svår klass och årgångsklasserna på vägen. Degas hann i vår ägo starta 3 LB varav två med segrar på över 70%. Sedan upptäcktes en gammal fraktur som tyvärr gjorde att vi behövde lämna tillbaka hästen. 

 

Benzinger, 

valack f 2004, e: Solos Carex - Magritte, uppfödare: Linda Cannier, dåvarande ägare: AnnaKarin Bergqvist 

 

I februari 2013 flyttade Benny, som han kallas till vardags, hem till oss. Han hade med tidigare ägare gått Falsterbo Scandinavian Open som 6-åring. Tillsammans tävlade upp till och med Msv A, med massor av placeringar och vinster till Msv B. Han var fantastisk att rida när allt fungerade, det var han som jag fick rida passage och piaff på först. Våran resa var väldigt mycket upp och ner och vi beslutade oss för att gå till botten med detta. Då upptäcktes att Benny hade kissing spines, 7 sammanväxta kotor i ryggen, samt pålagringar på bäckenet och alla halskotor. Detta gjorde att Bemy tyvärr fick somna in i november 2015. 

 

Starlight, 

valack f 1993, e: Resident - Midt-West Ibi-Light, uppfödare: Okänd, dåvarande ägare: Familjen Bångman

 

Sommaren 2011 lånade vi en sommarhäst och fick äran att ta hand om superfina Starlight. Starlight har tidigare varit tävlingshäst och var verkligen en läromästare. Under hösten startade vi några tävlingar tillsammans med vinster och placeringar upp till LA:3 dressyr och hoppning 100 cm. Tyvärr fick Starlight somna in februari 2012. 

 

Vallas Mexx, 

valack f 2002, C-ponny, e: Xandino RNF 89 - Ballestero RNF 86, uppfödare: Valla Ponnyklubb, dåvarande ägare: AnnaKarin Bergqvist

 

I juni 2011 flyttade Mexx hem till oss. Vi hade blivit kär i en liten tuffsig ridskoleponny som skulle passa perfekt som en första ponny till mig. Tillsammans tävlade vi upp till LA:P1 dressyr och LA hoppning med massor av vinster och placeringar upp till LA:4 dressyr och LB+5 hoppning. I januari 2015 flyttade Mexx till sin nya ägare, tyvärr gick han bort juli 2015 och lämnade ett stort tomrum efter sig, både hos mig och sin nya ägare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0