Tillbakablick på det bästa 2018

Sundsvalls FRK har blivit en favorittävlingsplats genom åren. Vi har alltid så mysigt vid uteboxarna, vi är ett helt gäng som bor tillsammans på First, äter frukost, lunch och middag tillsammans, peppar och hejar. Kanske är det därför det också alltid går så bra när vi är där. Kanske är det därför ingen slump att två av årets roligaste minnen är från deras tävlingar.

Först deras nationella 3-dagars meeting. På fredagen var Salsa tvåa i Msv B och tog första kvalet till Msv A, Steini första utanför. På fredagkväll åkte vi till Kramfors över kvällen och såg Norlie & KKV. På lördagen var Steini tvåa i Msv B och Salsa först utanför. Steini vann även DM-guld. Jag behövde välja innan start vem som skulle gå DM, men det visade sig när klassen va klar att det spelade ingen roll vilken jag hade valt så hade det blivit guld. Detta firade vi med middag på Pinchos. På söndagen avslutade Salsa helgen med att vinna Msv B, kvala färdigt till Msv A och Steini va återigen första utanför.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Sedan var vi tillbaka igen i oktober. Då hade vi endast med oss Salsa. Vi "kids" hade då bokat ett familjerum så på fredagkväll va det bastumys på vårat rum. På lördagen segrade Salsa Msv B och Msv A. Detta firades med middag på Pinchos. Söndagen blev inte sämre när Salsa segrade Mav B och debuten i St George. Vilken helg!!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0